Η Γιουβέντους θέλει πίσω τον Πογκμπά

Η Γιουβέντους θέλει πίσω τον Πογκμπά

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει γνωστοποιήσει στον Μίνο Ραϊόλα την πρόθεσή της να πάρει πίσω τον Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ποια δεδομένα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «μπιανκονέρι».

Η Γιουβέντους προτίθεται να κινηθεί για την επιστροφή του Πολ Ποκγμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «μπιανκονέρι», σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror. Μάλιστα, το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει γνωστοποιήσει ήδη το ενδιαφέρον της στον ατζέντη του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα.

Σκοπός της είναι να εκμεταλλευτεί τόσο τη δυσαρέσκεια του 25χρονου, εξαιτίας της κακής σχέσης που διατηρεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο, όσο και τις πιθανές πωλήσεις των Μίραλεμ Πιάνιτς, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μάτια Καλντάρα, αφού και οι τέσσερις έχουν προσεγγίσει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της Premier League. Παράλληλα, η ομάδα του Μάντσεστερ ενδιαφέρεται για τον Πιάνιτς, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια συμφωνία που να συμπεριλαμβάνει και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Πογκμπά πωλήθηκε στη Γιουνάιτεντ ο καλοκαίρι του 2016, έναντι 105.000.000 ευρώ, ποσό που αποτέλεσε ρεκόρ εκείνη την περίοδο στο μεταγραφικό παζάρι. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 37 εμφανίσεις και πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων» διαβόλων», ενώ στο τέλος αυτής πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όντας βασικό στέλεχος της εθνικής Γαλλίας στην πορεία προς το τρόπαιο.

Με τη φανέλα της Γιουβέντους είχε καταγράψει 178 συμμετοχές και 34 γκολ, στη διάρκεια των τεσσάρων ετών που βρέθηκε στο Τορίνο, καταφέρνοντας, δε, να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League το 2015 και να κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο στη Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ