Πλήγμα με Μάτιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πλήγμα με Μάτιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πλήγμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα χάσει τον Νεμάνια Μάτιτς τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Άσχημα νέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δη για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ένας εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του, ο Νεμάνια Μάτιτς, θα χάσει την έναρξη της σεζόν στην Premier League στις 10 Αυγούστου και μερικές από τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος επέστρεψε τραυματίας από τις διακοπές και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στις δηλώσεις του ο 55χρονος Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν γνωρίζει το ακριβές διάστημα για το οποίο θα μείνει εκτός δράσης ο 29χρονος.

Ο Μάτιτς συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας, τερματίζοντας στην 3η θέση του 5ου ομίλου, κάτω από τις Βραζιλία και Ελβετία με τρεις βαθμούς.

Η μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους» πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι 2017, κατόπιν αιτήματος του Μουρίνιο και έναντι περίπου 45.000.000 ευρώ προς την Τσέλσι. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 49 εμφανίσεις και 2 γκολ, όταν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ