Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (vid)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Λέστερ με 3-0 και συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα στο δρόμο προς το πρωτάθλημα.

Ολοταχώς για πρωτάθλημα πάει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο στην έδρα της Λέστερ, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Γκάμπριελ Ζεσούς (45+1’) και Ντε Μπρούιν (49’) σημείωσαν τα τέρματα των «πολιτών», με το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο μέρος με τις ευκαιρίες τους να είναι ελάχιστες, όμως χρειάστηκαν μια τρομερή ομαδική προσπάθεια με τους Στέρλινγκ, Ντε Μπρούιν, Σίλβα και Γκάμπριελ Ζεσούς να κρύβουν τη μπάλα και τον τελευταίο να την εμφανίζει στα δίχτυα του Σμάιχελ στο 45+1’.

Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε την υπόθεση νίκη σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Υποδειγματική αντεπίθεση στο 49’, η μπάλα φτάνει στον Ντε Μπρούιν και εκείνος με φοβερό αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Σμάιχελ κάνοντας το 2-0.

Οι «πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν θέλοντας να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αλλά είτε τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια είτε έπεφταν πάνω στον εξαιρετικό Κάσπερ Σμάιχελ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Γκουαρντιόλα να φτάνει τις 10 απανωτές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και να φτάνει στο +9 τη διαφορά από τη δεύτερη Τσέλσι.

 Λέστερ (Κλοντ Πιέλ): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Φούκς, Εντίντι, Ιμπόρα (83′ Οκαζάκι), Γκρέι, Ολμπράιτον (67′ Ιχεανάτσο), Μαχρέζ (83′ Σλιμανί), Βάρντι

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Στόουνς (31′ Μανγκαλά), Ντελφ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Στέρλινγκ (84′ Μπερνάρντο Σίλβα), Ντε Μπρούιν (89′ Γκούντογκαν), Σανέ, Γκάμπριελ Ζεζούς

Συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» η Μπέρνλι

Δεν σταματάει να τρελαίνει κόσμο η Μπέρνλι, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Σουόνσι (2-0) και ανέβηκε στη 7η θέση της με 22 βαθμούς. Προβλημάτισαν για ένα ακόμα παιχνίδι οι «κύκνοι» που βρίσκονται στην προτελευταία (19η) θέση με μόλις 8 βαθμούς.

Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Κορκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μπρέιντι από αριστερά και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ένα δεκάλεπτο αργότερα η Μπέρνλι πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Χέντρικ βρήκε με κάθετη τον Μπαρνς και αυτός «κεραυνοβόλησε» τον Φαμπιάνσκι.

Στο δεύτερο μέρος τίποτα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν 6η φετινή τους νίκη στις 12 πρώτες αγωνιστικές και τους φιλοξενούμενους να ηττούνται για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι.

 Μπέρνλι (Σον Ντάις): Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ, Γκούντμουντσον, Ντεφούρ, Κορκ, Μπρέιντι, Χέντρικ (80′ Βόουκς), Μπαρνς

Σουόνσι (Πολ Κλεμέντ): Φαμπιάνσκι, Νόουτον, Φερνάντεζ, Μόουσον, Κλούκας, Φερ (70′ Κι), Όλσον, Σάντσες, Ντάιερ, Έιμπραχαμ (82′ Νάρσι), Αγιού (46’ Μπονί)

https://www.youtube.com/watch?v=bkxL–jGFN4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ