Ετοιμάζει πρόταση 50 εκατ. ευρώ για Μπόατενγκ η Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει πρόταση 50 εκατ. ευρώ για Μπόατενγκ η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προφέρει μέχρι και 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ζερόμ Μπόατενγκ από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία και φαίνεται πως είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Μπάγερν για τον Ζερόμ Μπόατενγκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκινάει την επόμενη βδομάδα τις επίσημες υποχρεώσεις της στην Premier League, ενώ σε λιγότερο από μια βδομάδα κλείνει και η μεταγραφική περίοδος.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό και μετά τις περιπτώσεις των Μαγκουάιρ και Μινά έχει βάλει στο στόχαστρο του και τον Γερμανό στόπερ, για τον οποίο προσφέρει έως και 50 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπόατενγκ είναι σε επαφές τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ λέγεται πως τον θέλουν κι άλλες ομάδες, ενώ ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν. Η περίπτωση του είναι δύσκολη όμως οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ