Άρσεναλ : Η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου ωθεί τον Μουστάφι στην έξοδο

Άρσεναλ : Η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου ωθεί τον Μουστάφι στην έξοδο

Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αλλά και το γεγονός ότι ο Ουνάι Έμερι υπολογίζει στους Μαυροπάνο, Τσέιμπερς και Χόλντινγκ, ωθούν τον Σκόντραν Μουστάφι στην πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ.

Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό. Η μεταγραφή του Σκόντραν Μουστάφι, όταν ο Γερμανός αμυντικός αποκτήθηκε από τη Βαλένθια έναντι περίπου 40.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2016 βελτίωσε λίγο την κατάσταση, ωστόσο δύο χρόνια αργότερα, ο 26χρονος ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κανονιέρηδες».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, οι Λονδρέζοι έχουν βάλει πωλητήριο στον Μουστάφι, ζητώντας κάτι λιγότερο από 30.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ο Ουνάι Έμερι φέρεται να ποντάρει πρωτίστως στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και δευτερευόντως στον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο εν όψει της νέας σεζόν, αλλά και στους Κάλουμ Τσέιμπερς και Ρομπ Χόλντινγκ για το κέντρο της λονδρέζικης άμυνας, με τα παραπάνω να ωθούν ακόμη πιο κοντά στην έξοδο τον Γερμανό αμυντικό. Μάλιστα, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ως υπαρκτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από την Γέρι Μίνα, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Ο Μουστάφι έχει καταγράψει 75 εμφανίσεις και 5 γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ, αποτελώντας βασικό μέλος της υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ την τελευταία διετία. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται αρκετοί σύλλογοι από την Bundesliga. Η Γαλατάσαραϊ εκδήλωσε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, όμως η ομάδα του Λονδίνου ενδιαφέρεται μόνο για μόνιμη παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ