Άρσεναλ : Χάνει 2,5 μήνες τον Κολάσινατς

Άρσεναλ : Χάνει 2,5 μήνες τον Κολάσινατς

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Βόσνιο αριστερό μπακ της Άρσεναλ, καθώς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 εβδομάδες

Ισχυρό πλήγμα στην Άρσεναλ, καθώς ο Σεάντ Κολάσινατς θα μείνει δυόμησι μήνες εκτός δράσης. Ο Βόσνιος αριστερός μπακ είχε μια δυνατή σύγκρουση με τον Βίκτορ Μόουζες στο χτεσινό φιλικό της Άρσεναλ με τη συμπολίτισσα Τσέλσι.

Ο τραυματισμός του Βόσνιου διεθνή σίγουρα στενοχώρησε τον νέο προπονητή της ομάδας Ουνάι Έμερι. Στη μετά-Βενγκέρ εποχή ο Ισπανός προπονητής θα ήθελε να έχει όσο το δυνατό λιγότερες ατυχίες. Πλέον τη θέση του αριστερού μπακ μπορεί να καλύψει ο Ισπανός Νάτσο Μονρεάλ και ο Στεφάν Λιχτστάιενερ, χωρίς όμως να είναι η φυσική θέση του Ελβετού.

Ο Κολάσινατς θα είναι έτοιμος κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη αλλά η Πρέμιερ Λιγκ ξεκινάει σύντομα, με τους «κανονιέρηδες» να αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Σίτι στις 12 Αυγούστου στο «Έμιρεϊτς».

Η μεταγραφική περίοδος έχει δρόμο ακόμα και ο Έμερι ίσως εξετάσει την περίπτωση απόκτησης ενός αριστερού αμυντικού, γιατί μέχρι τον Οκτώβρη τα παιχνίδια για την Άρσεναλ θα είναι συνεχόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ