Κοντά σε Μπέρνλεϊ ο Τζο Χαρτ

Κοντά σε Μπέρνλεϊ ο Τζο Χαρτ

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να μην είναι στα πλάνα του προπονητή της ομάδας Πεπ Γκουαρντιόλα και κατά πάσα πιθανότητα, νέα του ομάδα θα είναι η Μπέρνλι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζο Χαρτ από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι η Μπέρνλι, με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας βρίσκετε εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλαμ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός το 2016. Τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Τορίνο και τη Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Απ’ ότι όλα δείχνουν η Μπέρνλι θα είναι η νέα ομάδα του 31χρονου τερματοφύλακα. μετά τον τραυματισμό του βασικού της τερματοφύλακα, Νικ Πόουπ, στον ώμο η Μπέρνλι αναγκάζεται να αποκτήσει τερματοφύλακα και ο Χαρτ είναι μία εξαιρετική λύση. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Πόουπ «έφαγε» τη θέση του Χαρτ στο Μουντιάλ και τώρα είναι ο λόγος που ο Χαρτ θα πάρει μεταγραφή.

Το ότι ο Γκουαρντιόλα δεν έχει τον Άγγλο γκολκίπερ στα πλάνα του δεν σημαίνει ότι ο Χαρ έπαψε να είναι ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας. Η ένσταση του Ισπανού προπονητή για την τεχνική κατάρτιση του Χαρτ και το παιχνίδι με την μπάλα είναιο λόγος που είναι «ανεπιθύμητος» στο Μάντσεστερ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν αναλάβει τη Σίτι ο Πεπ, ο Τζο Χαρτ ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας και μάλιστα θεωρούνταν από τους καλύτερους του κόσμου. Αυτό δεν γίνεται να έχει διαγραφεί από το DNA, το μυαλό και το σώμα του Χαρτ και η Μπέρνλι είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ