Γκουαρντιόλα: «Μεταγραφή μόνο για… special παίκτη»

Γκουαρντιόλα: «Μεταγραφή μόνο για… special παίκτη»

O Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του τόνισε πως ο μόνος λόγος να πραγματοποιήσει μεταγραφή η Μάντσεστερ Σίτι είναι για κάποιον ιδιαίτερο ποδοσφαιριστή.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Σίτι και ξεκαθάρισε πως οι πολίτες θα προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάποια special περίπτωση ποδοσφαιριστή. Επίσης ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με το ρόστερ που διαθέτει αλλά και με τους παίκτες που είχε τις δύο προηγούμενες χρονιές, ενώ υπογράμμισε πως στόχος της Σίτι είναι να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο με την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα δούμε, αν αποφασίσουμε να φέρουμε ένα ακόμα ποδοσφαιριστή θα είναι επειδή θα πρόκειται για κάποιον… special παίκτη. Μπορεί να είναι κάποιος για το μέλλον όχι για να μεγαλώσουμε τον αριθμό των μεταγραφών. Όλο τον καιρό που είμαι εδώ, ακόμα και την πρώτη μου σεζόν, ήμουν ικανοποιημένος με την ομάδα που είχαμε και την περασμένη σεζόν επίσης και αυτή τη σεζόν το ίδιο. Τη Δευτέρα που θα είμαστε όλοι μαζί θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο με την περσινή χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ