Επιστρέφει για Μπερνάρντ η Γουέστ Χαμ

Επιστρέφει για Μπερνάρντ η Γουέστ Χαμ

Οι μέρες κυλούν και ο Μπερνάρντ δεν υπογράφει σε Τσέλσι ή Μίλαν όπως φημολογούταν. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Γουέστ Χαμ που είχε αποσύρει το αρχικό ενδιαφέρον λόγο του μεγάλου ανταγωνισμού

Η Γουέστ Χαμ φαίνεται ότι επανέρχεται δυναμικά στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Μπερνάρντ. Ο 25χρονος μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια στην Ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ αποφάσισε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα και δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος αρκετές ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Βραζιλιάνο διεθνή, μια από αυτές ήταν και η Γουέστ Χαμ. Ωστόσο όταν μπήκαν στο παιχνίδι «μεγάλα ψάρια» όπως η Μίλαν και η Τσέλσι, οι μικρότερες ομάδες θεώρησαν πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν οικονομικά αυτόν τον υποτυπώδη πλειστηριασμό. Τα ρεπορτάζ ανέφεραν προτάσεις κοντά στα 10 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσά απλησίαστα για αρκετές από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Οι μέρες περνάνε όμως και ο Μπερνάρντ είναι ακόμη διαθέσιμος. Η Μίλαν έχει ήδη κάνει μία σούπερ μεταγραφή με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και όσο ο Σούσο μένει στην ομάδα, δύσκολα οι «ροσονέρι» θα δώσουν ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο στον Μπερνάρντ.

Από την άλλη η Τσέλσι μπορεί στην αρχή να καθυστερούσε τον μεταγραφικό σχεδιασμό όσο δεν λυνόταν το θέμα με την αλλαγή του προπονητή, αλλά και αφότου ανέλαβε ο Μαουρίτσιο Σάρι, το θέμα Μπερνάρντ δεν φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες των «μπλε». Εξ άλλου οι Λονδρέζοι κυνηγούν τον Άντονι Μαρσιάλ, έναν πανομοιότυπο ποδοσφαιριστή αλλά μία κλάση πάνω από τον Μπερνάρντ.

Με τον πρώην παίχτη της Σαχτάρ να μένει ελεύθερος, η Γουέστ Χαμ τώρα επιστρέφει και προσπαθεί να τον κάνει δικό της. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εκτιμά τις ικανότητες του 25χρονου Βραζιλιάνου και θέλει να τον φέρει στο Λονδίνο για να κάνει τη διαφορά στα «Σφυριά».

Η Γουέστ Χαμ έχει ήδη βελτιώσει αρκετά το ρόστερ της με τις μεταγραφές των Φελίπε Άντερσον, Αντρέι Γιαρμολένκο και Τζακ Γουίλσιρ, αλλά δεν θα έλεγε «όχι» και στον διεθνή Βραζιλιάνο χτίζοντας έτσι μία εξαιρετικά ταλαντούχα μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ