Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ετοιμάζει «μυθική» πρόταση για Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ετοιμάζει «μυθική» πρόταση για Μαγκουάιρ

Το ρεκόρ ρεκόρ μεταγραφής αμυντικού, των 84 εκατ. της Λίβερπουλ για τον Βαν Ντάικ, είναι έτοιμη να καταρρίψει η Μάντσεστερ με πρόταση στη Λέστερ για τον Μαγκουάιρ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ζητήσει επειγόντως μεταγραφή πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με τα Βρετανικά ρεπορτάζ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζουν πρόταση «μαμούθ» στη Λέστερ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Μάλιστα οι πληροφορίες μιλάνε για πρόταση που υπερβαίνει τα 84 εκατ. ευρώ που είχε σπαταλήσει η Λίβερπουλ τον περασμένο Γενάρη για να φέρει στο «Μέρσεϊ Σάιντ» τον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ από τη Σαουθάμπτον.

Οι εμφανίσεις του 25χρονου αμυντικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας εκτόξευσαν στα ύψη την αξία του, με τη Λέστερ να λέγεται ότι απέρριψε προτάσεις 50 εκατ. ευρώ χωρίς να το πολυσκεφτούν. Νωρίτερα το καλοκαίρι οι άνθρωποι της Λέστερ δήλωναν ότι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν είναι προς πώληση.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δηλώσει ανοιχτά ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση σε τουλάχιστον τρεις θέσεις (στόπερ,κεντρικό μέσο και εξτρέμ) για να μην μείνει πίσω από τους τους υπόλοιπους διεκδικητές της Πρέμιερ Λιγκ, που έχουν δαπανήσει ήδη αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο. Εκτός από τον Μαγκουάιρ, ψηλά στη λίστα της Γιουνάιτεντ φαίνεται να είναι και ο Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου. Παρά το πολύ κακό Μουντιάλ που έκανε, οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται να διαπραγματεύονται την απόκτηση του με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ