Γουίλιαν : «Ανέκαθεν ήμουν ξεκάθαρος, δεν φεύγω από την Τσέλσι»

Γουίλιαν : «Ανέκαθεν ήμουν ξεκάθαρος, δεν φεύγω από την Τσέλσι»

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από την Τσέλσι έθεσε με δηλώσεις του ο Γουίλιαν, αφήνοντας σε... χλωρό κλαρί Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ξεκάθαρος όσον αφορά στο μέλλον του ήταν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Γουίλιαν, όταν ρωτήθηκε από τους Βρετανούς δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του. Ο 29χρονος τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Τσέλσι, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν άλλαξε ποτέ για τον ίδιο, παρά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων στην Αγγλία. Αναφέρθηκε, δε, στον νέο προπονητή των «μπλε», Μαουρίτσιο Σάρι.

 

«Ανέκαθεν ήμουν ξεκάθαρος και έλεγα ότι είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στην Τσέλσι. Ποτέ δεν είπα ότι ήθελα να φύγω από την ομάδα. Μιλάμε για μια νέα εποχή, με νέο προπονητή, με τον οποίο είχα μια πολύ καλή κουβέντα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ζήσω πολλές νίκες με την Τσέλσι τη φετινή σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαν.

Ο Γουίλιαν αποκτήθηκε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2013, συμβάλλοντας τόσο στις επιτυχίες επί εποχής Αντόνιο Κόντε, όσο και (κυρίως) στις αντίστοιχες επί Ζοζέ Μουρίνιο, με τον τελευταίο να εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές του και να επιχειρεί να τον πάρει στη Γιουνάιτεντ. Με τη φανέλα της Τσέλσι έχει καταγράψει 237 εμφανίσεις, 44 γκολ και 37 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ