Ποτσετίνο : «Ο Κέιν είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ»

Ποτσετίνο : «Ο Κέιν είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ»

Στον Χάρι Κέιν αναφέρθηκε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τονίζοντας ότι ο Άγγλος φορ της Τότεναμ είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στον Χάρι Κέιν και δη στην παρουσία του Άγγλου επιθετικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο αναφέρθηκε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τονίζοντας ότι ο άσος της Τότεναμ είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας, παρά τα έξι γκολ που πέτυχε και την πορεία της ομάδας του μέχρι τα ημιτελικά.

 

«Είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έφτασε στο Λονδίνο την Κυριακή και την Τρίτη ήταν στο προπονητικό κέντρο και έκανε πέντε ώρες προπόνηση! Του έδωσα συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις του και εκείνος μου απάντησε «είμαι πραγματικά απογοητευμένος, έπρεπε να βάλω περισσότερα γκολ». Το να φτάσει στα ημιτελικά δεν ήταν αρκετό για εκείνον.

Αγαπάω αυτή την ενέργεια και την επιθυμία του. Δεν είναι αρκετό για εκείνον να είναι τέταρτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι αρκετό για εκείνον να τερματίζει δεύτερος, τρίτος ή να παίζει στο Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός για τον ποδοσφαιριστή του, τον οποίο έχει καταφέρει να αναδείξει και με το παραπάνω στην ομάδα του Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ