«Κλείνει» Κέπα η Τσέλσι

«Κλείνει» Κέπα η Τσέλσι

Οι Λονδρέζοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 80 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του Ισπανού πορτιέρο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τον αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κέπα. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι η διοίκηση της Τσέλσι ετοιμάζεται να… χρυσώσει τους Βάσκους για να κάνει δικό της τον 23χρόνο πορτιέρο.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ, με τους Μπλε να θεωρούν ότι είναι ο ιδανικός για να καλύψει το κενό που αφήνει η φυγή του Βέλγου πορτιέρο. Μάλιστα, εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τα χρήματα που ζητούν οι Βάσκοι για την… απελευθέρωση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Κέπα βρισκόταν και στη λίστα της Ρεάλ, με τη Βασίλισσα τον περασμένο Ιανουάριο να φτάνει μια… ανάσα από την απόκτησή του. Τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε και ο παίκτης παρέμεινε στην Αθλέτικ, με την οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 31 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ