Καμπιάσο : Αποθεώθηκε από τους φίλους της Λέστερ

Καμπιάσο : Αποθεώθηκε από τους φίλους της Λέστερ

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο βρέθηκε χθες στο King Power Stadium για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Λέστερ με την Μάντσεστερ Σίτι και αποθεώθηκε από τους φίλους των «αλεπούδων».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, βρέθηκε χθες στο στάδιο King Power, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην έδρα της Λέστερ.

Ο Καμπιάσο είδε το ματς της πρώην ομάδας του με την Μάντσεστερ Σίτι για τη Πρέμιερ Λιγκ, όπου οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν με 2-0. Να υπενθυμίσουμε πως ο Αργεντίνος αγωνίστηκε στην Λέστερ την σεζόν 2014-2015, κάνοντας 33 εμφανίσεις και σημειώνοντας 5 γκολ. Μάλιστα τότε είχε ψηφιστεί κορυφαίος παίκτης της ομάδας από τον κόσμο της πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τις υπέροχες στιγμές σήμερα (σ.σ: χθες) στο King Power», έγραψε ο Καμπιάσο, ενώ η αγγλική ομάδα με ένα tweet τον καλωσόρισε: «Καλωσορίζουμε έναν παλιό φίλο πίσω στο King Power Stadium. Χαιρόμαστε που σε βλέπουμε πάλι, Εστεμπάν».

Thanks to @lcfc and all supporters for the wonderful moment at King Power Stadium today. ?? #lcfc #kingpowerstadium #leimci #cuchu #cambiasso

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esteban Cambiasso (@cuchucambiasso) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ