Η Premier League 2018/19 ξεκινάει δυνατά στην winmasters.gr!

Η Premier League 2018/19 ξεκινάει δυνατά στην winmasters.gr!

Πάνω από 1.300 αγορές για τα ματς Σαββάτου και Κυριακής στο Νησί * Φανταστικά στοιχήματα παικτών σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις * Δεσπόζει το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι με σούπερ ειδικές επιλογές * Ποιος θα σκοράρει πρώτος στο Στάδιο Έμιρεϊτς;

Η ποδοσφαιρική πανδαισία επιτέλους ξεκίνησε στη Γηραιά Αλβιώνα! Μπορεί η πρεμιέρα της φετινής Premier League να πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ, από το μεσημέρι του Σαββάτου όμως μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής διεξάγονται 9 σπουδαίες αναμετρήσεις με αποκορύφωμα το μεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι!

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Σάββατο στις 14:30 Νιουκάστλ-Τότεναμ, στις 17:00 Χάντερσφιλντ-Τσέλσι, Γουότφορτ-Μπράιτον, Φούλαμ-Κρίσταλ Πάλας και Μπόρνμουθ-Κάρντιφ, ενώ στις 19:30 η ημέρα κλείνει με το Γούλβς-Έβερτον. Την Κυριακή, Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον-Μπέρνλι στις 15:30, ενώ η 1η αγωνιστική της φετινής Premier League ολοκληρώνεται στις 18:00 με το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, σε μια μονομαχία ανάμεσα στους «Κανονιέρηδες» και τους «Πολίτες» που υπόσχεται συγκινήσεις και ανατροπές!

LiveTV στη winmasters.gr. Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ζωντανά στην οθόνη σου.*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η winmasters.gr δηλώνει «παρών» και στη φετινή πρεμιέρα του κορυφαίου πρωταθλήματος στο Νησί με περισσότερες από 1.300 στοιχηματικές επιλογές* για Ημίχρονα, Παίκτες, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες, αλλά και σούπερ ειδικές *αγορές σε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Τα στοιχήματα παικτών* της winmasters συνεχίζουν να συναρπάζουν και στην Premier League, με όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να έχουν την ευκαιρία να βρουν πολλαπλές επιλογές για τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ κάθε αγώνα, αλλά και τον τρόπο επίτευξης γκολ (σουτ, κεφαλιά, απευθείας φάουλ) από συγκεκριμένους παίκτες!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ