Νιουκάστλ-Τότεναμ 1-2

Νιουκάστλ-Τότεναμ 1-2

Με το τελικό 1-2 να διαμορφώνεται στα πρώτα 18 λεπτά, η Τότεναμ κινδύνευσε αλλά στάθηκε όρθια στο «Σεν Τζέιμς Πάρκ»

Σε ένα πρώτο 20λεπτο «φωτιά» Νιουκάστλ και Τότεναμ ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τη νέα σεζόν παίζοντας σε υψηλό ρυθμό και σκόραραν τρία γκολ σ’ αυτό το διάστημα. Με χρήση του Goal line technology στο 8ο λεπτό η Τότεναμ προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Φερτόνγκεν, σε μία φάση η οποία αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα του γιατί χρειάζεται το Goal line technology.

Εν συνεχεία οι «ανθρακωρύχοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι, με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να ισοφαρίζει στο 11′ με κεφαλιά του Ισπανού Χοσελού. Οι «πετεινοί» αντέδρασαν κι εκείνοι με τη σειρά τους και μάλιστα άμεσα, με τον Ντέλε Άλι να κάνει το 2-1 στο 18′ με κεφαλιά πάλι.

Ο αγώνας συνεχίστηκε σε υψηλό ρυθμό και με αρκετές ευκαιρίες αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη γηπεδούχο να είναι ανώτερη από την Τότεναμ και τον Γιορίς να κρατάει όρθια την ομάδα του Λονδίνου στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Γέντλιν, Λασέλ, Κλαρκ, Ντουμέτ, Ρίτσι (69′ Ατσού), Σέλβεϊ, Ντιαμέ, Κένεντι, Πέρεθ (81′ Μούτο), Ζοσελού (59′ Ροντόν)

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Ντάβινσον Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Σισοκό, Ντάιερ (88′ Γιορέντε), Λούκας Μόουρα (68′ Ντεμπελέ), Έρικσεν, Άλι (80′ Σον), Κέιν

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ