Γουλβς-Έβερτον 2-2

Γουλβς-Έβερτον 2-2

Στην πρώτη ισοπαλία της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2018-19, Γουλβς και Έβερτον σκόραραν συνολικά τέσσερα γκολ σε μία πραγματική ματσάρα

Στο καλύτερο μέχρι στιγμής ματς της πρώτης αγωνιστικής του Αγγλικού Πρωταθλήματος, Γουλβς και Έβερτον μοιράστηκαν από ένα βαθμό μετά από το τελικό 2-2.

Η Έβερτον με τον Μάρκο Σίλβα να ντεμπουτάρει στον πάγκο της, προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέσα στο «Μολινό» απέναντι στη νεοφώτιστη Γουλβς. Βέβαια τα «ζαχαρωτά» έπαιζαν με 10 παίχτες από το 40′ μετά από απευθείας κόκκινη του αρχηγού Γιαγκιέλκα. Αλλά ακόμη και στο έντεκα εναντίον δέκα η Έβερτον συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της δείχνοντας ότι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα.

Η ομάδα του Λίβερπουλ προηγήθηκε με γκολ του εκπληκτικού Ριτσάρλισον στο 17′, αλλά η Γουλβς «χτύπησε» ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου και ισοφάρισε με φαουλάρα του Ρούμπεν Νέβες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Βραζιλιάνος Ριτσάρλισον ξαναχτύπησε με ένα εκπληκτικό πλασέ και έκανε το 1-2 στο 67′. Στη συνέχεια οι νεοφώτιστοι τα έδωσαν όλα για το γκολ της ισοφάρισης και οι προσπάθειες τους ευοδώθηκαν στο 80′ με κεφαλιά του Μεξικάνου επιθετικού Ραούλ Χιμένεθ.

Παίκτης του αγώνα ήταν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ριτσάρλισον, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα από την Γουότφορντ και δείχνει από το ξεκίνημα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Σίλβα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Κόουντι, Ντόχερτι, Γιόνι (76′ Ρούμπεν Βινάγκρε), Ντιόγκο Τζότα, Μουτίνιο (85′ Γκιμπς-Γουάιτ), Ραούλ Χιμένεθ, Έλντερ Κόστα (71′ Λέο Μπονατίνι)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γιαγκιέλκα (40′ κόκκινη κάρτα), Κιν, Μπέινς, Γκουέι, Σνάιντερλιν, Σίγκουρντσον (43′ Χόλγκεϊτ), Γουόλκοτ, Τοσούν (81′ Νιάς), Ριτσάρλισον (86′ Ντινιέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ