Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 4-0

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 4-0

Η Λίβερπουλ με φόρα από την περσινή χρονιά «πάτησε» τη Γουέστ Χαμ και νίκησε εύκολα με 4-0

Πρεμιέρα με φόρα από την περσινή χρονιά για τη Λίβερπουλ η οποία διέλυσε με 4-0 τη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ». Η καλοδουλεμένη μηχανή του Κλοπ, έπαιξε εξαιρετικά, σαν να μην υπήρξε διακοπή από την περσινή σεζόν κι έδειξε συνοχή και ομοιογένεια κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 19′ άνοιξε το σκορ, με ένα γκολ χαρακτηριστικό της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, μετά από χαμηλή παράλληλη σέντρα του Ρόμπερτσον. Το 2-0 έκανε ο Σαντιό Μανέ μετά από ασίστ του Τζέιμς Μίλνερ στο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 53′ πάλι ο Μανέ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 έκανε ο Ντάνιελ Στάριτζ στο 88′ ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των κόκκινων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4-3-3): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά, Σαλάχ (87′ Στάριτζ), Φιρμίνο (69′ Χέντερσον), Μανέ (82′ Σακίρι)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Μαζουακού, Νομπλ, Ράις (46′ Σνόντγκρας), Αντόνιο, Γουίλσιερ, Άντερσον (62′ Ερνάντες), Αρναούτοβιτς (67′ Γιαρμόλενκο)

 

 

Σαουθάμπτον-Μπέρνλι 0-0

Άλεξ Μακάρθι και Τζο Χαρτ ήταν εξαιρετικοί και απέτρεψαν τις λιγοστές ευκαιρίες των δύο ομάδων να σκοράρουν. Σαουθάμπτον και Μπέρνλι έπαιξαν με τον γνωστό συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού τους, αμύνθηκαν σωστά με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ έδειξε ακίνδυνη επιθετικά αλλά πολύ σφιχτή στην άμυνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (3-4-2-1): Μακάρθι, Στέφενς, Βέστεργκααρντ, Χουντ, Σεντρίκ (56′ Ελιουνούσι), Ρομέου, Λεμινά, Μπέρτραντ, Άρμστονγκ (56′ Ινγκς), Ρέντμοντ, Όστιν (72′ Γκαμπιαντίνι)

ΜΠΕΡΝΛΙ (4-4-1-1): Χαρτ, Λότον, Ταρκόβσκι, Μι, Γουόρντ, Λένον, Γουέστγουντ, Κορκ, Γκούντμουντσον (87′ Τέιλορ), Χέντρικ (76′ Μπαρνς), Γουντ (73′ Βόουκς)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ