«Μυθικό» deal για ομάδα της Γ’ Ιρλανδίας: Παίρνει 3,6 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Κέλεχερ! (pic)

«Μυθικό» deal για ομάδα της Γ’ Ιρλανδίας: Παίρνει 3,6 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Κέλεχερ! (pic)

Ομάδα από την τρίτη κατηγορία της Ιρλανδίας θα πάρει 3,6 εκατομμύρια ευρώ από την μεταγραφή του Κέλεχερ στην Μπρέντφορντ.

Ο Καόιμιν Κέλεχερ άφησε τη Λίβερπουλ και μετακινήθηκε στην Μπρέντφορντ, όπου αναμένεται να καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια μετά την αποχώρηση του Μάρκο Φλέκεν, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η μεταγραφή του Ιρλανδού τερματοφύλακα δεν ωφέλησε μόνο τον ίδιο ή τη νέα του ομάδα, αλλά και τη Ρινγκμάον Ρέιντερς. Ο μικρός ιρλανδικός σύλλογος από το Κορκ, που αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία, είχε φροντίσει να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% όταν ο Κέλεχερ πήγε στη Λίβερπουλ. Έτσι, από τα 14,8 εκατομμύρια ευρώ της μεταγραφής του, θα λάβει περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Η «ρευστότητα» της επίθεσης, η μεγάλη… φαρέτρα του Ιβάν και ο συναγωνισμός στον «άσο» (vids)


Το ποσό αυτό είναι τεράστιο για τα δεδομένα του συλλόγου και αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον του. Μάλιστα, πρόκειται για το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει εισπράξει ποτέ ιρλανδική ομάδα από μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ