Κάρντιφ-Νιουκάστλ 0-0

Κάρντιφ-Νιουκάστλ 0-0

Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς φάσεις η Νιουκάστλ έφτασε μια ανάσα από το «διπλό» αλλά ο Έθεριτζ απέκρουσε το πέναλτι του Κένεντι.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Κάρντιφ υποδέχτηκε τη Νιουκάστλ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα.

Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς και οι δύο ομάδες ήταν διστακτικές και δεν έπαιρναν ρίσκα στον αγωνιστικό χώρο. Με τεράστια προσοχή στα μετόπισθεν ήθελαν να διασφαλίσουν το «0» στην άμυνα και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Ούτε η κόκκινη κάρτα που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Χέιντεν στο 66′, άλλαξε το «στόρι» του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό.

Με το παιχνίδι να μπαίνει στο έκτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, το 0-0 φαινόταν να σφράγιζε αυτή την «άχρωμη» αναμέτρηση. Ωστόσο η Νιουκάστλ είχε τη χρυσή ευκαιρία να «αποδράσει» με το διπλό από το Cardiff Stadium, με τον αρχηγό των γηπεδούχων, Μόρισον, να βρίσκει με το απλωμένο χέρι του τη μπάλα εντός της μεγάλης περιοχής. Το πέναλτι εκτέλε ο Βραζιλιάνος Κένεντι, αλλά ο τερματοφύλακας των Ουαλών Νιλ Έθεριτζ το απέκρουσε με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ