Τσέλσι – Άρσεναλ 3-2

Τσέλσι – Άρσεναλ 3-2

Η Τσέλσι επικράτησε 3-2 της Άρσεναλ στο πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν στην Premier League, με το γκολ του Αλόνσο να σώζει την παρτίδα για την ομάδα του Σάρι.

Προηγήθηκε 2-0. Ισοφαρίστηκε. Η Άρσεναλ «φλέρταρε» με μεγαλειώδη ανατροπή. Μια ανατροπή, που οι Κανονιέρηδες (της εποχής Έμερι), την είχαν πολύ ανάγκη. Όμως οι Μπλε του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφεραν να φύγουν νικητές από το ντέρμπι του Λονδίνου και να καταδικάσουν την Άρσεναλ σε ένα αρνητικό ρεκόρ 24ετίας. Να κάνει δεύτερη σερί ήττα στο ξεκίνημα πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 1994!

Αν κάποιος άνοιγε την τηλεόραση στο 20′ θα έβλεπε την Τσέλσι να προηγείται 2-0. Εύκολο απόγευμα για τους Μπλε θα υπέθετε. Δύο γκολ του Πέδρο (9′) και του Αλβάρο Μοράτα (20′) έθεσαν σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Η Άρσεναλ, όμως, δεν το παράτησε. Στο 37′ μείωσε με τον Μιχταριάν. Στο 41′ ισοφάρισε (2-2) με τον Ιβόμπι και λίγο έλειψε να κάνει και την μεγάλη ανατροπή με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 44΄. Ωστόσο, όταν οι δύο ομάδες βγήκαν από τα αποδυτήρια, για το β’ ημίχρονο, έπαιξαν πάλι επί ίσοις όροις.

Στην επανάληψη, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας είχαν και πάλι τον έλεγχο. Όταν δε ο Σάρι έριξε στη μάχη των εκ των διακριθέντων του πρόσφατου Μουντιάλ, Εντέν Αζάρ, φάνηκε για τα καλά ποιος είναι πιο κοντά στο γκολ της νίκης. Το οποίο τελικά έβαλε ο Μάρκος Αλόνσο στο 81ο λεπτό μετά την ωραία ατομική ενέργεια του Αζάρ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Γουίλιαν (61′ Αζάρ), Μπάρκλεϊ (60′ Κόβατσιτς), Πέδρο, Μοράτα (75′ Ζιρού)

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Τσεχ, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Νάτσο Μονρεάλ, Γκεντουζί, Τζάκα (46′ Τορέιρα), Ιβόμπι (75′ Λακαζέτ), Οζίλ (68′ Ράμσεϊ), Μιχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ

https://www.youtube.com/watch?v=Z2UJ3k6LPko

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ