Μπράιτον-Μάντσεστερ Γ. 3-2

Μπράιτον-Μάντσεστερ Γ. 3-2

Μία απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε δίκαια από τη Μπράιτον, η οποία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έκανε «πάρτι» στον αγωνιστικό χώρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε στην πρώτη της «γκέλα» για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, χάνοντας από τη Μπράιτον στο «Amex Stadium» με 3-2. Βέβαια πιο σωστό θα ήταν να λέγαμε ότι η Μπράιτον εξαφάνισε τους «κόκκινους Διάβολους», καθότι η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, με τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο να είναι σε πολύ κακή μέρα.

Με τον «φευγάτο» Μαρσιάλ βασικό στη θέση του Αλέξις Σάντσες, η Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε απέναντι στη Μπράιτον για το 2/2 στο Πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα των παικτών της στο πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερή. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ όλη τη διάρκεια και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Γκλεν Μάρεϊ στο 25ο λεπτό. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 μετά από γκολ του Σέιν Ντάφι δύο λεπτά αργότερα. Στο 34′ ο Ρομέλου Λουκάκου έβαλε πάλι στο παιχνίδι τη Γιουνάιτεντ σκοράροντας για το 2-1. Η κυριαρχία της Μπράιτον όμως συνεχίστηκε και ο Πασκάλ Γκρος με πέναλτι στο 44′ έκανε το 3-1 σκορ που αντικατόπτριζε πλήρως την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ ήταν ελαφρώς βελτιωμένη με τον Μουρίνιο να κάνει δύο αλλαγές στην ανάπαυλα, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι με σχετική ευκολία. Μετά το 75ο λεπτό οι «κόκκινη διάβοιλοι» έβγαλαν αντίδραση αλλά τα 15 λεπτά δεν ήταν αρκετά για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Πογκμπά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε με πέναλτι για το 3-2, αλλά ο χρόνος είχε τελειώσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μπονγκ, Ντάφι, Ντανκ (20′ λ.τ. Μπαλογκάν), Μοντόγια, Στέφενς, Γκρος (90′ Καγιάλ), Πρέπερ, Νοκάρ, Μαρτς, Μάρεϊ (90+3′ Λοκάντια).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σο, Μπεγί, Μάτα (46′ Λίνγκαρντ), Πογκμπά, Φρεντ, Περέιρα (46′ Ράσφορντ), Λουκακού, Μαρσιάλ (60′ Φελαϊνί).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ