Καταγγελία σοκ, ταράζει Premier League και Εθνική Αγγλίας

Καταγγελία σοκ, ταράζει Premier League και Εθνική Αγγλίας

Καταγγελία για ένα από τα αστέρια της Premier League, από μοντέλο που υποστηρίζει πως αφού της χορηγήθηκαν ναρκωτικά  βιάστηκε.

Όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Daily Star Sunday», η αστυνομία ερευνά μια καταγγελία από  ένα μοντέλο από την Γαλλία ,  που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε αφού πρώτα ήπιε  ένα με δύο ποτήρια σαμπάνια και βότκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο με γνωστό ποδοσφαιριστή που  αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και  πρωταγωνιστεί στην αγγλική Premier League.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μετά την κατανάλωση του ποτού άρχισε να αισθάνεται άσχημα και κατέληξε σε ένα διαμέρισμα ενοικιαζόμενο από τον ποδοσφαιριστή και έναν φίλο. Αν και πήγε μόνο για ύπνο, ξύπνησε στη μέση της νύχτας και συνειδητοποίησε ότι ο ποδοσφαιριστής τη βίαζε. Αργότερα έχασε ξανά τις αισθήσεις της και ξύπνησε με τον φίλο του παίκτη, ο οποίος επίσης την βίαζε.

Το κορίτσι κατάφερε να αποχωρήσει από το διαμέρισμα και επέστρεψε την επόμενη μέρα στο Παρίσι, όπου ανέφερε τα γεγονότα και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να επιβεβαιώσει εάν ήταν ναρκωτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ