Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-2

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-2

Η Λίβερπουλ δεν έπιασε τη συνηθισμένη απόδοση, αλλά κατάφερε να περάσει με 2-0 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Από αυστηρό έως ανύπαρκτο το πέναλτι που έκαναν το 1-0 οι «Ρεντς»

Η Λίβερπουλ αρκετά μακριά από τα αγωνιστικά στάνταρ της, αλλά αποτελεσματική και τυχερή, πέρασε με νίκη 2-0 από την έδρα της μαχητικής Κρίσταλ Πάλας και συνέχισε με νίκες, αλλά και χωρίς να δεχθεί γκολ, τη φετινή πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Και με τον πήχη των απαιτήσεων, πλέον, να βρίσκεται πολύ ψηλά.

Με τους «Ρεντς» να δυσκολεύονται να παίξουν το παιχνίδι τους και τους γηπεδούχους να αντέχουν, έπρεπε να έρθει ένα «φαλτσοσφύριγμα» από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 45ο λεπτό, για να ανοίξει το σκορ η Λίβερπουλ με εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Τζέιμς Μίλνερ. Από το replay φαίνεται να έχει κάνει μία αρκετά θεαματική βουτιά ο Μοχάμεντ Σαλάχ με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον διαιτητή.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν απειλήθηκε σημαντικά από τους γηπεδούχους, αλλά έδινε το δικαίωμα στην Πάλας να ελπίζει όσο πέρναγε ο χρόνος και το ματς έμενε στο 1-0. Η Λίβερπουλ κλείδωσε τη νίκη με γκολ του Σαντιό Μανέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν όλη η ομάδα της Κρίσταλ Πάλας ήταν μπροστά και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός των «ρεντς» έκανε ένα εντυπωσιακό σπριντ με τη μπάλα λίγο πίσω από τη γραμμή του κέντρου και αφού ξεπέρασε και τον Χένεσεϊ πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Ουάν-Μπισάκα, Σακό, Τόμκινς, Φαν Άανχολτ, Σλουπ (83′ Mάιερ), Μιλιβόγεβιτς, Μακάρθουρ, Τάουνσεντ (79′ Γουόρντ), Ζαά, Μπεντεκέ (70′ Σέρλοτ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνορντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (67′ Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (94′ Στάριτζ).

Το 1-0 με το πέναλτι του Μίλνερ

 

Το 2-0 του Μανέ στις καθυστερήσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ