Για ποιον χτυπάει η «καμπάνα» στην Πρέμιερ Λιγκ;

Για ποιον χτυπάει η «καμπάνα» στην Πρέμιερ Λιγκ;

Μπορεί να είμαστε στο ξεκίνημα του αγγλικού πρωταθλήματος όμως ήδη υπάρχουν υποψήφιοι για αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας τους. Οι book χρίζουν το φαβορί και δίνουν τις απαντήσεις…

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει φύγει ακόμη, μπορεί να βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ όμως είναι αλήθεια πως από νωρίς… μυρίζει απόλυση. Ποιος θα είναι λοιπόν ο προπονητής που θα δει πρώτος από εδώ και στο εξής την πόρτα της εξόδου από την ομάδα του;

Οι book δίνουν τις απαντήσεις και χρίζουν το φαβορί που δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που από το καλοκαίρι είχε «θεματάκια» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση με το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Τότεναμ να είναι «ζωής ή θανάτου» για αυτόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως η περίπτωση να είναι ο Μουρίνιο ο επόμενος προπονητής που θα απολυθεί από την Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει 4 φορές το ποντάρισμα μας!

Ως δεύτερο φαβορί για απόλυση εμφανίζεται ο Κλώντ Πιέλ επιστρέφοντας 5 φορές το ποντάρισμα μας ενώ ακολουθεί ο Ράφα Μπενίτεθ με την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Νιουκάστλ να επιστρέφει 7 φορές το ποντάρισμα μας!

Στην σχετική λίστα των book βρίσκεται και ο Μαρκ Χιούζ που αν επιβεβαιωθεί πως θα είναι ο επόμενος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ που θα απολυθεί θα επιστρέφει 9 φορές το ποντάρισμα μας.

Τέλος αν ο Νιλ Γουόρνοκ της Κάρντιφ είναι ο επόμενος προπονητής που θα απολυθεί από πάγκο της Πρέμιερ Λιγκ τότε θα επιστρέψει 11 φορές το ποντάρισμα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ