Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή Κέιχιλ στη Γαλατασαράι

Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή Κέιχιλ στη Γαλατασαράι

Στην Τουρκία γράφουν ότι μετά την συνάντηση του προέδρου της Γαλατά με την Διευθύντρια της Τσέλσι, οι «μπλε» έδωσαν το πράσινο φως στους Τούρκους να διαπραγματευτούν με τον Άγγλο αμυντικό

Η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι και η αλλαγή του συστήματος από το 3-5-2 του απελθόντα Αντόνιο Κόντε, στο γνωστό 4-3-3 του πρώην προπονητή της Νάπολι, σήμαινε και το τέλος της καριέρας του Γκάρι Κέιχιλ στους Λονδρέζους.

Ο Σάρι δεν υπολογίζει τον Άγγλο αμυντικό και οι «μπλε» προσπαθούν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Κέιχιλ, ο οποίος θέλει να βρε μια ομάδα στην οποία να αγωνίζεται. Η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτηση του Άγγλου διεθνή και μετά το ραντεβού του προέδρου της Τούρκικης ομάδας με την Μαρίνα Γκρανόφσκαγια ο δρόμος άνοιξε.

Η διοίκηση της Τσέλσι έκανε γνωστό ότι η πρόθεση της είναι να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει και ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αποχώρηση του. Η Γαλατασαράι πλέον θα κάτσει στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές να έχουν την πρόθεση να τελειώσει η συμφωνία άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ