«Συμφώνησαν Λίβερπουλ και Ίσακ για συμβόλαιο έως το 2031»

«Συμφώνησαν Λίβερπουλ και Ίσακ για συμβόλαιο έως το 2031»

Πλησιάζει στη Λίβερπουλ ο Αλεξάντερ Ίσακ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά σε εξαετές συμβολαίο συνγεργασίας.

Μετά την πώληση του Λουίς Ντίας στην Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ πρόσθεσε 70 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της, χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν συμφωνηθεί.

Με αυτά τα χρήματα, πλέον, οι Πρωταθλητές Αγγλίας μπορούν να κινηθούν για τον… διακαή πόθο τους, Αλεξάντερ Ίσακ. Μετά τον Ούγκο Εκιτικέ, οι «Reds» θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Σουηδό άσο της Νιουκάστλ.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η αφετηρία της Euroleague – Ποια είναι τα μεγάλα φαβορί για την κούπα… (pics)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε προφορική συμφωνία μεταξύ τους για συνεργασία μέχρι το 2031, ενώ σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Ίσακ θέλει να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του, ενώ οι απολαβές του αναμένεται να είναι παρόμοιες με αυτές του Εκιτικέ.

Ταυτόχρονα, η Νιουκάστλ αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ίσακ, και πιέζει να αποκτήσει τον Μπέντζαμιν Σέσκο της Λειψίας. Ο ανταγωνισμός για τον Σλοβένο, όμως, είναι μεγάλος, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ