Γλίτωσε τα χειρότερα ο άτυχος Κιν της Έβερτον

Γλίτωσε τα χειρότερα ο άτυχος Κιν της Έβερτον

Ο αμυντικός της Έβερτον, Μάικλ Κιν, είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο εκτός έδρας ματς των Ζαχαρωτών κόντρα στην Μπόρνμουθ, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα…

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο αμυντικός της Έβερτον, Μάικλ Κιν, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στη διάρκεια του χθεσινού (25/08) εκτός έδρας αγώνα με την Μπόρνμουθ (2-2), όπως ανακοινώθηκε σήμερα (26/08) από τους «εφοπλιστές».

Ο σέντερ μπακ των «ζαχαρωτών» συγκρούστηκε στον αέρα με τον συμπαίκτη του, Ιντρίσα Γκουέγε, τη στιγμή που προσπαθούσαν να απομακρύνουν την μπάλα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στον 25χρονο παίκτη τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου στον αγωνιστικό χώρο, πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο.

«Είμαι καλά, αλλά υπέστην ένα μικρό κάταγμα στο κρανίο που θα θεραπευθεί από μόνο του. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγω κάθε επαφή για τρεις-τέσσερις εβδομάδες» τόνισε ο Άγγλος διεθνής στην ιστοσελίδα της Έβερτον.

«Θα επιστρέψω στην ομάδα όταν είμαι εντελώς καλά. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό τιμ της Έβερτον και της Μπόρνμουθ, αλλά και σε όλους στο νοσοκομείο, για την εξαιρετική φροντίδα που μου προσέφεραν» πρόσθεσε ο Κιν.

Νωρίτερα ο Κιν είχε πετύχει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, μετά από εκείνο του Θίο Γουόλκοτ. Η Μπόρνμουθ, ωστόσο, «επέστρεψε» με δύο γκολ από τους Τζος Κινγκ και Νέιθαν Έικ, παίρνοντας τελικά την ισοπαλία στο Vitality Stadium.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ