Απόδραση στο 87’ από το Νιούκαστλ για την Τσέλσι! (vid)

Απόδραση στο 87’ από το Νιούκαστλ για την Τσέλσι! (vid)

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 2-1 χάρη στο αυτογκόλ του Γιεντλίν στο 87’ και έκαναν το 3 στα 3 στο ξεκίνημα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Με δύο γκολ στο τελευταίο 20άλεπτο η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της Νιούκαστλ στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ και έκανε το «3 στα 3» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι έφυγαν με το διπλό από μία δύσκολη έδρα και πλέον βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Λίβερπουλ και τη Γουότφορντ του Χολέμπας, που έχουν επίσης από 9 πόντους.

Οι Μπλε άνοιξαν το σκορ στο 76’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αζάρ, μετά την ανατροπή του Μάρκος Αλόνσο από τον Σαρ. Ο Βέλγος σούπερ σταρ εκτέλεσε άψογα στη δεξιά πλευρά του Ντουμπράβκα και έκανε το 1-0 για την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 83’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Χοσέλου.

Ο Γιεντλίν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ισπανός στράικερ με μία δυνατή κεφαλιά στο αριστερό παραθυράκι του Κέπα έφερε στα ίσια το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ της ισοφάρισης βγήκαν στην επίθεση και στο 87’ βρήκαν το γκολ της λύτρωσης δια ποδός Γιεντλίν. Ο Μάρκος Αλόνσο έκανε το σουτ από δεξιά, ο Γιεντλίν προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι.

Οι συνθέσεις:

Νιούκαστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Φερνάντες, Σαρ (79′ Μούτο), Κλαρκ, Ντάμετ, Γέντλιν, Κι, Ντιαμέ, Ρίτσι, Μέρφι (73′ Αγιόθε Πέρεθ), Ροντόν (63′ Χοσελού).

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβατσιτς (79′ Μπάρκλεϊ), Πέδρο (69′ Γουίλιαν), Αζάρ, Μοράτα (66′ Ζιρού).

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ