
Ο Χέουνγκ Μιν Σον αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τότεναμ και ξέσπασε σε κλάματα όταν βγήκε αλλαγή από την αναμέτρηση.
Οι αποχωρισμοί είναι οι πιο δύσκολοι, τόσο στη ζωή, όσο και στον αθλητισμό, ειδικά όταν πρόκειται για μια σχέση… ζωής που αριθμεί δέκα χρόνια.
Αυτή είναι η σχέση που έχει Χέουνγκ Μιν Σον με την Τότεναμ. Ο Νοτιοκορεάτης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας στο φιλικό με αντίπαλο τη Νιούκαστλ.
«Έχω ζητήσει να φύγω από την Τότεναμ. Είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Ήρθα στο βόρειο Λονδίνο ως παιδί, έφυγα ως άντρας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στη Σεούλ, πριν από το παιχνίδι.
Ο Σον έγινε αλλαγή στο 86ο λεπτό γνωρίζοντας την καθολική αποθέωση από όλο το γήπεδο με τον ίδιο να ξεσπά σε λυγμούς αμέσως μόλις βγήκε από το ματς, καταλαβαίνοντας προφανώς πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που που αγωνίστηκε με τα «σπιρούνια». Ο Νοτιοκορεάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με τη φανέλα των Γκάλαξι.
Δείτε το βίντεο
We’re not crying, you are 🥹
Heung-Min Son waves goodbye to Tottenham Hotspur after an incredible 10 years with the club 🤍 pic.twitter.com/co4oBSPkQt
— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) August 3, 2025