
Ο Γκαρνάτσο βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με δημοσιεύματα επιθυμεί διακαώς να πάει στην Τσέλσι.
Η Τσέλσι πιέζει για την απόκτηση του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει να αγωνιστεί με την φανέλα των Λονδρέζων.
Μετά από τον χαμένο τελικό του Europa League, το κλίμα ανάμεσα στον 21χρονο Αργεντίνο και τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι ήδη τεταμένο, μάλιστα ο Γκαρνάτσο δεν είχε διστάσει να αφήσει αιχμές και για τον τεχνικό της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ.
Διαβάστε επίσης: «Τρελό» σενάριο για Ολυμπιακό και Γκράιμς (vids)
Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ του εξωτερικού, ο νεαρός πλάγιος μέσος θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τις τελευταίες ώρες είναι στενό το πρέσινγκ από την πλευρά των «μπλε».
Μάλιστα, ο Γκαρνάτσο ενδιαφέρεται μόνο για την Τσέλσι, καθώς την έχει επιλέξει ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν εξετάζει καμία άλλη επιλογή.