Κωστούλας και Τζίμας ετοιμάζονται για το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα της Μπράιτον

Κωστούλας και Τζίμας ετοιμάζονται για το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα της Μπράιτον

Η Μπράιτον δίνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ με τους Κωστούλα και Τζίμα να ετοιμάζονται να φορέσουν για πρώτη φορά την φανέλα των «γλάρων». Τι είπε ο προπονητής τους.

Η Μπράιτον αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ σε φιλική αναμέτρηση (9/8) και ο Μπάμπης Κωστούλας με τον Στέφανο Τζίμα αναμένεται να παίξουν για πρώτη φορά, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι με την φανέλα των «γλάρων»

Ο τεχνικός της Μπράιτον, Φαμπιάν Χιούρτζελερ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι δύο επιθετικοί σίγουρα θα παίξουν στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στους «λύκους».

Διαβάστε επίσης: ΛεΜπρόν εναντίον Κάρι στην πρεμιέρα – Δεν παίζουν οι Μπακς τα Χριστούγεννα

Ωστόσο αναφέρθηκε και στο πότε αναμένεται να παίξουν στην Premier League, καθώς βρίσκονται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

«Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα τους δείτε σε επίσημο ματς. Είναι ακόμα σε φάση προπονήσεων και προσαρμογής. Στο σημερινό φιλικό σίγουρα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά για την Premier League δεν μπορώ να πω πότε θα είναι έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπράιτον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ