Εγινε Βρετανός πολίτης ο Γιάγια Τουρέ (pic)

Εγινε Βρετανός πολίτης ο Γιάγια Τουρέ (pic)

Όπως ανακοίνωσε στα social media ο μάνατζερ του, Ντμίτρι Σέλουκ, ο Ιβοριανός μέσος απέκτησε τη βρετανική υπηκοότητα.

Τα βρετανικά δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους ωστόσο να έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αφρικανός μάλιστα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, μέσω των social media, από σήμερα είναι Βρετανός πολίτης, καθώς έλαβε τα σχετικά έγγραφα και ως εκ τούτου αν έρθει στον Ολυμπιακό δεν θα πιάνει θέση ξένου.

«Συγχαρητήρια στον Τουρέ. Από σήμερα είναι Βρετανός Πολίτης, καθώς έλαβε τα σχετικά έγγραφα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο… τιτίβισμά του ο Ρώσος ατζέντης του Γιάγια.

Ο θηριώδης χαφ αγωνιζόταν στην Αγγλία την τελευταία 8ετία, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Στην Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα των Πολιτών έγραψε συνολικά 230 συμμετοχές και 59 γκολ. Πλέον, μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο Μάντσεστερ και στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι και επίσημα Βρετανός πολίτης, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του.

Δείτε το μήνυμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ