O Kαμπιάσο στο Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (pics, vid)

O Kαμπιάσο στο Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (pics, vid)

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ'τα παλιά. Ο Εστεμπάν Καμπιάσο επισκέφθηκε το γήπεδο της Λέστερ στην αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

H Λέστερ υποδέχτηκε το Σάββατο την Μάντσεστερ Σίτι στο King Power Stadium και το παρών έδωσε κι ένας παλιός γνώριμος των «αλεπούδων» αλλά και του Ολυμπιακού. Περί ου ο λόγος; Μα φυσικά για τον Εστεμπάν Καμπιάσο!

Ο Αργεντινός, πρώην «ερυθρόλευκος» άσος, αγωνίστηκε στη Λέστερ την σεζόν 2014-2015, και σημείωσε 5 γκολ σε 33 εμφανίσεις! Δύο χρόνια μετά μετακόμισε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Σε φωτογραφίες του στα social media δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε: «Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τις υπέροχες στιγμές στο King Power», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/BbpbYBHnYyo/?hl=en&taken-by=cuchucambiasso

Ενώ οι «Αλεπούδες» στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter έγραψαν: «Καλωσορίζουμε έναν παλιό φίλο πίσω στο King Power Stadium. Χαιρόμαστε που σε βλέπουμε πάλι, Εστεμπάν».

https://twitter.com/LCFC/status/932313031048028160

Ενώ μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το παιχνίδι ο «Τσουτσου»: «Λατρεύω την πόλη, αγαπώ την ομάδα. Αισθάνομαι πραγματικά, πολύ ευτυχής που επέστρεψα. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν με εκπλήσσει όταν πρόκειται για αυτούς τους οπαδούς.Ήταν απίστευτο για μένα από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ. Δεν με εκπλήσσουν ποτέ γιατί είναι απίστευτοι και μαζί μου και με όλη την ομάδα».

https://twitter.com/LCFC/status/932652007290105856

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ