Λέστερ – Λίβερπουλ 1-2

Λέστερ – Λίβερπουλ 1-2

Ο Άλισον θύμισε κάτι από... Κάριους, χαρίζοντας το γκολ με το οποίο η Λέστερ μείωσε το σκορ, όμως η Λίβερπουλ διατήρησε το προβάδισμά της και κατέκτησε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στην Premier League (1-2).

Η Λίβερπουλ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τη Λέστερ, ωστόσο εντέλει επικράτησε των Αλεδούδων με 2-1 και πήρε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στην Premier League ισάριθμες αναμετρήσεις, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχαν τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε καλή μέρα, όμως είδαν τον Σαντιό Μανέ να σκοράρει με κοντινή προβολή, ύστερα από ασίστ του Άντριου Ρόμπερτσον, ανοίγοντας έτσι το σκορ στο 10ο λεπτό. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 45ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση κόρνερ του Τζέιμς Μίλνερ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Ένα τραγικό λάθος του Άλισον Μπέκερ ήταν αυτό που επέτρεψε στη Λέστερ να μειώσει στο 63ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας επιχείρησε να ντριμπλάρει εντός της περιοχής του τον Κελέτσι Ιχεανάτσο, με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι να κλέβει και να πασάρει στον Ρασίντ Γκεζάλ, ο οποίος εκτέλεσε για το 1-2. Στη συνέχεια κυνήγησε την ισοφάριση, όμως βρήκε λίγες καλές στιγμές και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ