Άλισον: «Είμαι θυμωμένος που έκανα τέτοιο λάθος»

Άλισον: «Είμαι θυμωμένος που έκανα τέτοιο λάθος»

Ο Άλισον δήλωσε θυμωμένος με τον εαυτό του για το τραγικό λάθος που έκανε στο ματς με τη Λέστερ και υποσχέθηκε να μην το ξανακάνει.

Ο Άλισον έκανε μι απίστευτη γκάφα που παραλίγο να στοιχίσει στη Λίβερπουλ, στο παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ, που βρήκε την ευκαιρία να μειώσει σε 1-2. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που είναι και ο πιο ακριβός όλων των εποχών δήλωσε θυμωμένος με τον εαυτό του και υποσχέθηκε να μην το ξανακάνει, ενώ εξήγησε και πως συνέβη αυτό το τραγικό λάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι θυμωμένος που έκανα ένα λάθος που έβαλε σε δύσκολη κατάσταση την ομάδα μου», είπε ο διεθνής Βραζιλιάνος στο ESPN Brazil.

«Όταν ένα άτομο κάνει λάθος, του επηρεάζει όλους και όλοι πάλεψαν μαζί. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι το αποτέλεσμα. Ήταν μια κακή κρίση, έκανα λάθος στο διάβασμα του παιχνιδιού. Δεν πήρα και πολύ καλή πάσα, μιλήσαμε γι’ αυτό στα αποδυτήρια και μίλησα στον φαν Ντάικ. Δεν ήταν καλή πάσ , αλλά κι εγώ θα μπορούσα να είχα κλοτσήσει τη μπάλα μακριά.

Ήθελα να συνεχίσω να παίζω και να κρατήσω την κατοχή. Δεν πρόκειται να ξαναείμαι ηλίθιος και να κάνω το ίδιο λάθος. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Είναι μέρος του παιχνιδιού μου το να παίζω από πίσω με τα πόδια, αλλά δεν θα είμαι υπερόπτης για να πω ότι θα συνεχίσω να το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ