Κάρντιφ – Άρσεναλ 2-3

Κάρντιφ – Άρσεναλ 2-3

Με σκόρερ και πρωταγωνιστές τους Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ, η Άρσεναλ πήρε δύσκολη νίκη με 3-2 στην έδρα της Κάρντιφ, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Η Άρσεναλ πανηγύρισε σπουδαία και δύσκολη νίκη με 3-2 κόντρα στην Κάρντιφ στην έδρα της δεύτερης. με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αγωνίζεται ξανά στην αρχική ενδεκάδα των Κανονιέρηδων.

Ο Μουστάφι ήταν εκείνος που έγραψε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά στο 12′, ενώ ο Καμαράσα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με δυνατό σουτ εντός περιοχής, αν και η ομάδα του Ουνάι Έμερι πατούσε εμφανώς καλύτερα στο χορτάρι και έχασε κάμποσες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της στο πρώτο μισό του αγώνα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε εκ νέου την Άρσεναλ σε θέση οδηγού στο 62′ με πανέμορφο πλασαριστό σουτ. Ο Γουόρντ έφερε το ματς στο 2-2 με εξαιρετική κεφαλιά στο 70′, ωστόσο στο 81′ ήρθε ο Λακαζέτ για να μετουσιώσει σε γκολ την πίεση της Άρσεναλ, γράφοντας το τελικό 3-2 με δυνατό σουτ από πλάγια θέση.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ: Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Μουστάφι, Μπεγερίν, Μονρεάλ, Τσάκα, Γκουεντουζί, Ράμσεϊ, Ομπαμεγιάνγκ, Οζίλ, Λακαζέτ.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ