Χωρίς απώλειες λόγω Εθνικών η Άρσεναλ μετά από… 12 χρόνια (pic)

Χωρίς απώλειες λόγω Εθνικών η Άρσεναλ μετά από… 12 χρόνια (pic)

Το αρνητικό ρεκόρ της Άρσεναλ να χάνει συνεχώς ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού σε διακοπή Εθνικών ομάδων, έλαβε επιτέλους τέλος μετά από 12 χρόνια.

Η Άρσεναλ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση, μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, και την αναμέτρηση απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην τελευταία διακοπή, οι «κανονιέρηδες» είχαν 18 διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Κώστας Αντετοκούνμπο της Εθνικής φέρνει… χαμόγελα (και) στον Ολυμπιακό (vids)

Το γεγονός αυτό βάζει «στοπ» σε ένα αρνητικό ρεκόρ της ομάδας που διαρκούσε περισσότερο από μία δεκαετία, καθώς τα τελευταία 12 χρόνια, μετά τις διακοπές λόγω Εθνικών ομάδων, υπήρχαν συνεχώς νέοι «πονοκέφαλοι» στην Άρσεναλ, καθώς κάποιος παίκτης της γυρνούσε τραυματίας.

Μπορεί οι παίκτες της ομάδας του Βορείου Λονδίνου να επέστρεψαν έτοιμοι να αγωνιστούν, ωστόσο ο Μικέλ Αρτέτα δεν θα έχει στις υπηρεσίες του απέναντι στη Φόρεστ σημαντικά κομμάτια της εντεκάδας του. Συγκεκριμένα, ο Σαλιμπά βρίσκεται ακόμα εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και θα απουσιάζει για 3-4 εβδομάδες, ενώ ο Σάκα αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Λιντς και ο Αρτέτα δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Άγγλο εξτρέμ για τον επόμενο μήνα.

Παράλληλα, εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα θα είναι οι Χάβερς και Ζεσούς, ωστόσο υπάρχει μία ανακούφιση στην Άρσεναλ, καθώς ενδέχεται στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/9) να επιστρέψουν οι Γουάιτ και Νόργκααρντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ