Καντονά: «Η Γιουνάιτεντ έπρεπε να έχει προπονητή τον Γκουαρντιόλα»

Καντονά: «Η Γιουνάιτεντ έπρεπε να έχει προπονητή τον Γκουαρντιόλα»

Ο Ερίκ Καντονά τόνισε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι καλός προπονητής, αλλά ο ιδανικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ερίκ Καντονά δεν κρύβει ποτέ τα όσα πραγματικά πιστεύει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι ο κατάλληλος για να βρίσκεται στον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Ο θρύλος των κόκκινων διαβόλων συμπαθεί τον Πορτογάλο και τον θεωρεί πολύ καλό προπονητή όμως όχι ιδανικό για τη συγκεκριμένη ομάδα. Ο κατάλληλος σύμφωνα με τον Καντονά για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η αγγλική ομάδα θα έπρεπε να τον είχε πάρει όπως τόνισε ο Γάλλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν για να κρίνουμε. Η Γιουνάιτεντ είναι και πάντα θα είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος. Θα ξανακερδίσουν πράγματα, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν.

Αλλά ο τρόπος παιχνιδιού τους δεν είναι καλός. Ο προπονητής τους βάζει να παίζουν με λάθος τρόπο, καμία διασκέδαση, καμία δημιουργία. Συμπαθώ τον Μουρίνιο, έχει καλή προσωπικότητα όμως δεν κάνει για τη Μάντσεστερ, έπρεπε να έχουν μιλήσει με τον Γκουαρντιόλα και να τον προσλάβουν ως προπονητή.

Αυτός θα έπρεπε να είναι εκεί αλλά βρίσκεται αλλού και κάνει τα μαγικά του», τόνισε ο σπουδαίος Γάλλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ