Μάρκο Σίλβα, ο προπονητής που ξεκινά πάντα εντυπωσιακά

Μάρκο Σίλβα, ο προπονητής που ξεκινά πάντα εντυπωσιακά

Με αφορμή της συμπλήρωση 100 ημερών στον πάγκο της Έβερτον, η Liverpool Echo στέκεται στο εντυπωσιακό στοιχείο που συνοδεύει την καριέρα του Μάρκο Σίλβα, δίνοντας έμφαση στο ξεκίνημά του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο συνοδεύει τη μέχρι σήμερα καριέρα του Μάρκο Σίλβα, το οποίο υποδεικνύει την ικανότητά του να ξεκινάει πολύ δυναμικά τη θητεία του στον πάγκο κάθε ομάδας που αναλαμβάνει. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε 100 ημέρες στην τεχνική ηγεσία της Έβερτον, μην έχοντας δεχθεί ήττα και ανεβάζοντας σταθερά την απόδοση των Ζαχαρωτών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Premier League, αλλά και στο Λιγκ Καπ, γεγονός το οποίο αποτέλεσε αφορμή για τη Liverpool Echo ώστε να εξετάσει τα πεπραγμένα στο ξεκίνημά του στις προηγούμενες ομάδες του.

Στη σχετική έρευνα, την οποία έχει επιμεληθεί η εν λόγω τοπική εφημερίδα του Μέρσεϊσαϊντ, ο συντάκτης στέκεται πρωτίστως στο γεγονός ότι οδήγησε τον Ολυμπιακό σε 17 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, στο μεγάλο «τρίποντο» με 3-2 κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο για το Champions League και στο ότι στην 100η μέρα του στους Ερυθρόλευκους επικράτησε με 4-0 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην επόμενη ομάδα του, τη Χαλ Σίτι, προσελήφθη στις 5 Ιανουαρίου του 2017 και εντός των επόμενων 100 ημερών κατάφερε να κερδίσει τα έξι από τα 11 παιχνίδια που ακολούθησαν στην Premier League, εντυπωσιάζοντας τους πάντες, αν και στο τέλος δεν μπόρεσε να κρατήσει τους Τίγρεις στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, γίνεται αναφορά στη Γουότφορντ, με την οποία παρότι ξεκίνησε με «εξάρα» στην πλάτη του από τη Μάντσεστερ Σίτι και έναν αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ από τη Μπρίστολ Σίτι, εν συνεχεία παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο, κερδίζοντας μεταξύ άλλων τη Σαουθάμπτον και την Άρσεναλ, και φτάνοντας σε σημείο να διεκδικεί μέχρι και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μάλιστα, ανέδειξε αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Τσαλόμπαχ, Ριτσάρλισον και Γκρέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ