Ενδιαφέρον Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή Πογκμπά-Ντιμπάλα

Ενδιαφέρον Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή Πογκμπά-Ντιμπάλα

Το ρεπορτάζ του Ιταλικού Calciomercato αναφέρει ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή του Πογκμπά με τον Ντιμπάλα της Γιουβέντους

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ανταλλαγής του Πολ Πογμπά με τον Αργεντίνο επιθετικό της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλικού «Calciomercato», οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το ενδιαφέρον της Γιουβέντους να φέρει πίσω τον Γάλλο μέσο. Τόσο οι «μπιανκονέρι» όσο και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα ήθελαν να συνεργαστούν και πάλι μετά το 2016 όταν και είχε αποχωρίσει για το Μάντσεστερ με το «εξωπραγματικό» τότε ποσό των 105 εκατ. ευρώ.

Η κατάσταση στο «στρατόπεδο» της Γιουνάιτεντ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, με την καρέκλα του Ζοσέ Μουρίνιο να τρίζει. Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται ο Πογκμπά στη Βρετανία, δεν έχει κάνει την διαφορά εντός αγωνιστικού χώρου για την ομάδα του και μία πιθανή αποχώρηση του με ένα ικανοποιητικό ποσό κάθε άλλο παρά απίθανη είναι.

Από την άλλη στο Τορίνο μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας Μάσιμο Αλέγκρι έχει προσαρμόσει τον σχηματισμό της ομάδας σε 4-3-3, εν αντιθέσει με το περσινό 4-2-3-1. Έτσι ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στη θέση «10» που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις. Μάλιστα ο Αργεντίνος στα τρία παιχνίδια της Γιούβε τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά 1οο λεπτά.

Βέβαια η δυσκολία για να ολοκληρωθεί αυτό το ντιλ είναι μεγάλη, καθώς αφενός ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πιο σημαντικά προβλήματα να επιλύσει αυτή τη στιγμή και αφετέρου στους τέσσερις μήνες που μεσολαβούν μέχρι το επόμενο παράθυρο μεταγραφικής περιόδου αρκετά μπορούν να αλλάξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ