Πογκμπά: «Φήμες ότι γράφεται για την Μπαρτσελόνα»

Πογκμπά: «Φήμες ότι γράφεται για την Μπαρτσελόνα»

Ο Πολ Πογκμπά τόνισε πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που λένε πως είναι έτοιμος να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να θεωρούν πιθανή βρετανικά ΜΜΕ και η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του! Μάλιστα η ομάδα της Βαρκελώνης φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου σταρ τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο αγωνιστικός χρόνος, αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα.

Ο ίδιος ο Γάλλος σταρ, πάντως, διέψευσε τα σχετικά ρεπορτάζ και ξεκαθάρισε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα και πως παραμένει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 25χρονος διεθνής μέσος τόνισε σχετικά: «Έχω συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ. Κάθε φορά που βλέπετε ότι δεν φοράω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, είναι επειδή βρίσκομαι στη Γιουνάιτεντ. Είναι μόνο φήμες, αυτά που γράφονται στα ΜΜΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ