Καντέ: «Σπούδαζα λογιστικά γιατί δεν ήξερα αν θα καταφέρω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής»

Καντέ: «Σπούδαζα λογιστικά γιατί δεν ήξερα αν θα καταφέρω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής»

Ο Ν'Γκολό Καντέ αποκάλυψε ότι σπούδαζε λογιστικά επειδή δεν ήταν σίγουρος αν θα κατάφερνε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Είναι μία από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης αληθινή αποκάλυψη από τότε που μετακόμισε στην Premier League. Κέρδισε τον τίτλο με την Λέστερ και τον επόμενο χρόνο με την Τσέλσι. Έφτασε στην κορυφή του κόσμου με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Για να τα καταφέρει διένυσε ένα μακρύ ταξίδι. Από τα γαλλικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στους Μπλε του Λονδίνου και έπειτα παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Τρικολόρ!

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Sky Sports μάλιστα αποκάλυψε ότι μέχρι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα σπούδαζε λογιστικά καθώς δεν ήξερε αν θα καταφέρει ποτέ του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.  «Ήμουν στη δεύτερη ομάδα της Μπουλόν, στην έκτη κατηγορία και ύστερα στην πέμπτη. Δεν ήμουν επαγγελματίας, έτσι συνέχισα να σπουδάζω επειδή δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να ζήσω ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής . Όταν ήμουν 18 ετών, πήρα το απολυτήριο μου και έπειτα έκανα δύο χρόνια σπουδών στη λογιστική. Όταν πήγα στην πρώτη ομάδα, έγινα επαγγελματίας, οπότε σταμάτησα να σπουδάζω, απέκτησα κάποιες γνώσεις  στη λογιστική, αλλά τώρα προτιμώ να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ