Αγκουέρο: «Νιώθω φανταστικά»

Αγκουέρο: «Νιώθω φανταστικά»

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για την επέμβαση στο γόνατο του και τόνισε πως αισθάνεται καλύτερα από ποτέ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, διανύει εξαιρετική περίοδο μετά την επέμβαση στο γόνατο του, ενώ και ο ίδιος ο Αργεντινός σε δηλώσεις τόνισε πως αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Συγκεκριμένα ο Αγκουέρο έχει πετύχει μέχρι τώρα πέντε γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ανάμεσά τους και το «χατ-τρικ» εναντίον της Χάντερσφιλντ τον περασμένο μήνα, κάτι που αποδεικνύει όσα δήλωσε ο Αργεντινός.

«Ειλικρινά, νιώθω φανταστικά. Οι γιατροί έκαναν καταπληκτική δουλειά με το γόνατό μου, δεν αισθάνομαι καθόλου πόνο. Τα τελευταία χρόνια κατά καιρούς πονούσα και όταν η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε, αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω την εγχείρηση. Τελικά τα αποτελέσματα ήταν θετικά», δήλωσε σε συνέντευξη του ο Αργεντινός άσος.

Ο 30χρονος διεθνής, αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που του δίνεται αλλά δεν παύει να θέτει νέους στόχους και να παραμένει προσγειωμένος: «Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν, αλλά αισθάνομαι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά και αυτό φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού μου. Η νέα πρόκληση τώρα είναι να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο και να δουλεύω συνεχώς για να το διατηρήσω», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ