Βαρκελώνη, Μάντσεστερ ή Τορίνο Πολ;

Βαρκελώνη, Μάντσεστερ ή Τορίνο Πολ;

Τι κι αν ποζάρει με την εκτός έδρας εμφάνιση της Γιουνάιτεντ, οι μήνες του Πολ Πογκμπά στους Κόκκινους Διαβόλους, δείχνουν μετρημένοι ή μήπως είναι;

Καράβι που βυθίζεται είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον καπετάνιο (βλέπε Ζοσέ Μουρίνιο) να είναι σε κόντρα με τους πάντες. Κόσμο, παίκτες, media. Οι ευθύνες μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια παικτών, διοίκησης, προπονητή. Και κανείς δεν δείχνει πρόθυμος να αναλάβει το ποσοστό που του αναλογεί. Οι αγωνιστικές «σφαλιάρες» από Μπράιτον και Τότεναμ και το κάκιστο θέαμα που παρουσίασαν οι Κόκκινοι Διάβολοι στο χορτάρι, δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε «κάτι αναμενόμενο» και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα στη συνέχεια.

Όσο ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, οι παίκτες που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι είναι από την συνεργασία τους θα ψάχνουν τρόπο να αφήσουν το καράβι. Να διασωθούν. Ένας εξ’ αυτών είναι σίγουρα ο Πολ Πογκμπά. Ο θηριώδης άσος, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, δεν έχει τις ιδανικότερες των σχέσεων με τον Special One. Μετά το ματς με την Μπράιτον τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα δεν είχε σωστή νοοτροπία, απέτυχε να προσαρμοστεί. Φωτογράφησε σαν να λέμε τον Ζοσέ και τα δικά του λάθη!

«Αν ήμουν ακόμα σε εκείνα τα αποδυτήρια και του έδινε μια προσωπική συμβουλή θα ήταν «Πολ, είναι προφανές ότι θες να αγωνιστείς κάπου αλλού, αλλά να είσαι επαγγελματίας. Μην είσαι κάποιος που αντιμετωπίζεται ως μισθοφόρος ή αντάρτη. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό», δήλωσε ο θρύλος του Όλντ Τράφορντ, Γκάρι Νέβιλ ,στους Times συμπληρώνοντας ότι κανένας παίκτης, ποτέ, δεν θα είναι μεγαλύτερος από τον ίδιο τον σύλλογο. Είναι κι αυτό μια θέση.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στην Αγγλία, αποκαλύπτουν ότι ο μάνατζερ του διεθνούς Γάλλου άσου, ο πασίγνωστος Μίνο Ραϊόλα​, υποσχέθηκε στον πελάτη του ότι του χρόνου θα παίζει είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε στην Μπαρτσελόνα. Ενώ δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ που τον θέλουν συμπαίκτη του… Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Η μεταγραφική περίοδος του Σεπτέμβρη είναι κοντά. Πόσο απέχει; Λιγότερο από τέσσερις μήνες. Τότε θα δούμε ποιό από όσα γράφονται θα υλοποιηθεί.

Μέχρι τότε, θα πρέπει να αρκεστούμε στις… αινιγματικές του δηλώσεις, αναφορικά με το μέλλον του, όπως εκείνες στην συνέντευξη στην γαλλική τηλεόραση: «Έχω συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή. Όσο δεν με βλέπετε με φανέλα της Μπαρτσελόνα, σημαίνει ότι παραμένω στο Μάντσεστερ…». Παράλληλα, ο Γάλλος άσος θα μπορεί να προβάρει την εκτός έδρας εμφάνιση του συλλόγου, σε ρόλο μοντέλου, την ώρα που θα σκέφτεται έναν τρόπο να συνεργαστεί με τον Μουρίνιο, θυσιάζοντας τις προσωπικές του βλέψεις, για το καλό της ομάδας.

https://twitter.com/ManUtd/status/1040148288664678400?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1040148288664678400&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2Fpremier-league%2Farticle%2F512179%2Fmontelo-sta-roz-o-pogkmpa-vid

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ