Λουκάκου : Αποφεύγει τη φυλάκιση για τα θορυβώδη πάρτι

Λουκάκου : Αποφεύγει τη φυλάκιση για τα θορυβώδη πάρτι

Ο Ρομέλου Λουκάκου απέφυγε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για έξαλλα πάρτι που έκανε το περασμένο καλοκαίρι στο Λος Αντζελες στο οποίο βρισκόταν για διακοπές.

Ο Ρουμέλου Λουκάκου θα αποφύγει τελικά το ενδεχόμενο φυλάκισης, σχετικά με τα μπλεξίματα που είχε με τις Αρχές των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δεχθεί τουλάχιστον πέντε καταγγελίες για θορυβώδη πάρτι που έκανε σε πολυτελές σπίτι όπου διέμενε στην πανάκριβη περιοχή του Μπέβερλι Χιλς.

Τα παράπονα των γειτόνων ήταν τόσο έντονα, που η αστυνομία αναγκάστηκε να τον παραπέμψει σε δίκη, με τον 24χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή να είναι αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή φυλάκισης έξι μηνών!

Τελικά όπως έγινε γνωστό, ο Λουκάκου θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους 340 λιρών Αγγλίας ήτοι 450 δολάρια, με το αδίκημα του να μετατρέπεται σε πλημμέλημα.

Να σημειώσουμε ότι οι καταγγελίες σημειώθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε κι ενώ ο ποδοσφαιριστής ετοιμαζόταν να μεταγραφεί από την Εβερτον στη Γιουνάιτεντ σε μια συμφωνία ύψους 75 εκατομμυρίων λιρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ