Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γ. 1-2

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γ. 1-2

Οι Κόκκινοι Διάβολοι με τα γκολ των Λουκάκου (35’) και Σμόλινγκ (38’) άλωσαν το «σπίτι» του Χοσέ Χολέμπας και πέτυχαν την τρίτη νίκη τους στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Οι ήττες από Μπράιτον και Τότεναμ λειτούργησαν σαν καμπανάκι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμες εκτός έδρας νίκες και δείχνει σιγά σιγά να βγαίνει από το αγωνιστικό τέλμα. Το βράδυ του Σαββάτου οι Κόκκινοι Διάβολοι «άλωσαν» το Βίκερεϊτζ Ρόουντ, επικρατώντας της Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας με 2-1. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σκόραρε δύο γκολ σε 3 λεπτά και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο της νίκης.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Λουκάκου, με τον Σμόλινγκ στο 38’ να διπλασιάζει τα τέρματα της Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν και στο 65’ μείωσαν σε 2-1 με τον Γκρέι. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού η Γουότφορντ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά έπεσε πάνω στο… πούλμαν του Ζοσέ Μουρίνιο. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Μάτιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Χοσέ Χολέμπας ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση, αλλά στο 84’ αντικαταστάθηκε από τον Μαζίνα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του πρώην μπακ του Ολυμπιακού, η οποία αναμφίβολα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ πέτυχε την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση.

Οι συνθέσεις:

Γουότφορντ (4-4-2): Φόστερ, Γιάνμαατ (72′ Φεμενία), Κάθκαρτ (88′ Σακσές), Καμπαζέλ, Χολέμπας (84′ Μαζίνα), Χιουζ, Ντουκουρέ, Καπού, Περέιρα, Ντίνι, Γκρέι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ντε Χέα, Βαλένσια (90+2′ Μπεγί), Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Γιανγκ, Πογκμπά, Φελαϊνί, Μάτις, Λίνγκαρντ (71′ Μαρσιάλ), Λουκακού, Σάντσες (84′ Μακτόμινεϊ)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ