Ο Γιαρμολένκο έριξε την πρώτη «γροθιά» στην Έβερτον του Σίλβα (vids)

Ο Γιαρμολένκο έριξε την πρώτη «γροθιά» στην Έβερτον του Σίλβα (vids)

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Έβερτον και η Γουέστ Χαμ υποχρέωσε τον Μάρκο Σίλβα στην πρώτη ήττα του στον πάγκο των Ζαχαρωτών.

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο έβαλε τις… μηχανές σε λειτουργία, σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Έβερτον και η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα (1-3)! Πρόκειται για το πρώτο ισχυρό πλήγμα των Ζαχαρωτών υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή, με τα Σφυριά, μάλιστα, να πετυχαίνουν την παρθενική νίκη τους στη φετινή Premier League.

Ο Ουκρανός επιθετικός άνοιξε το σκορ όντας ο τελικός αποδέκτης σε πολύ ωραία αντεπίθεση της ομάδας του, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με υποδειγματικό πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Σίγκουρσον μείωσε το σκορ με άψογη κεφαλιά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και ο Αρναούτοβιτς πλάσαρε για το τελικό 1-3 μισή ώρα πριν τη λήξη του ματς, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς.

Στο άλλο ματς της ίδιας ημέρας, η Γουλβς κέρδισε την παραπαίουσα Μπέρνλι, η οποία έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στη φετινή σεζόν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ραούλ Χιμένεθ στο 61ο λεπτό και οι Λύκοι ανέβηκαν στην ένατη θέση της Premier League.

Δείτε τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ