«Ο Ντε Χέα είναι ο Μέσι των τερματοφυλάκων»

«Ο Ντε Χέα είναι ο Μέσι των τερματοφυλάκων»

Ο Μπεν Φόστερ έκανε μια φοβερή παρομοίωση για τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα χαρακτηρίζοντας τον Λιονέλ Μέσι των γκολκίπερ!

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεν Φόστερ μίλησε για τις εκπληκτικές ικανότητες του Νταβίντ ντε Χέα, τονίζοντας πως ο Ισπανός γκολκίπερ είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Επίσης ο Φόστερ παρομοίασε τον κίπερ των κόκκινων διαβόλων με τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας μάλιστα πως η μόνη τους διαφορά είναι η θέση που αγωνίζονται. Ο Φόστερ έκανε αυτές τις δηλώσεις απαντώντας στις κριτικές που δέχεται ο Ντε Χέα, αναφέροντας μάλιστα πως είναι εδώ και χρόνια ο κορυφαίος στον κόσμο.

«Ο Νταβίντ ντε Χέα είναι ο Μέσι των τερματοφυλάκων. Ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Φόστερ. «Ορισμένες από τις αποκρούσεις που κάνει σε κρίσιμες στιγμές είναι απλώς εκπληκτικές. Το κάνει συνεχώς. Είναι σαν να μην ενοχλείται τίποτα!» τόνισε ο πρώην τερματοφύλακας των κόκκινων διαβόλων.

«Σοβαρά, είναι κορυφαίος! Αν ένας νέος εκεί έξω θέλει να μάθει πώς να είναι να είσαι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης μπορεί να παρακολουθεί τον Ντε Χέα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Άγγλος γκολκίπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ