Ο Γκουαρντιόλα έκοψε το ρεπό των παικτών του

Ο Γκουαρντιόλα έκοψε το ρεπό των παικτών του

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του στη νίκη (3-0) επί της Φούλαμ και αποφάσισε να τους κόψει το ρεπό.

Εξοργισμένος δήλωνε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με την εμφάνιση των παικτών του στη νίκη (3-0) επί της Φούλαμ και μάλιστα, τους έβαλε τις φωνές στ’ αποδυτήρια ώστε να τους αφυπνίσει! Ο Καταλανός τεχνικός μπορεί να είδε την ομάδα του να κερδίζει άνετα τους λονδρέζους όμως δεν ήταν ευχαριστημένος με τους παίκτες του και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ο Γκουαρντιόλα είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έκοψε και το ρεπό της Κυριακής που είχε προγραμματιστεί από τον ίδιο.

«Είμαι οργισμένος. Είμαι εκνευρισμένος και το ξέρουν καλά οι παίκτες μου αυτό. Δεν με απασχολεί να χάσει κάποιος μια ντρίμπλα, αλλά να μην μπορεί να κάνει ένα κοντρόλ ή να δώσει μια πάσα, τότε είναι ανεπίτρεπτο. Και έγινε πολλές φορές αυτό» ανέφερε ο Πεπ, ενώ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία οι πολλές χαμένες ευκαιρίες ήταν αυτές που έφεραν εκτός εαυτού τον Καταλανό τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ